Kategorije
Suarez će se pridružiti Inter Miamiju i dvije strane su postigle dogovor
04 Nov

Suarez će se pridružiti Inter Miamiju i dvije strane su postigle dogovor

Otkako je Messi nosio Inter Miami CF Dres, ova momčad je jako napredovala u smislu snage, utjecaja ili pažnje. No, nažalost, Inter Miami je na kraju propustio playoff. Nakon što je Messi uspješno osvojio 8. Ballon d'Or, može se očekivati da će ova momčad u budućnosti uvesti još poboljšanja. Primjerice, dodatno ojačati momčad.
Prema ESPN-u, Suarez je odlučio nositi ovaj ružičasti Nogometni Dres nakon završetka sezone brazilske lige. Dvije su strane postigle dogovor o potpisivanju jednogodišnjeg ugovora uz mogućnost produljenja na godinu dana. To znači da će Suarez od 2024. igrati za Inter Miami, igrajući rame uz rame s Messijem, Busquetsom i Albom, svojim starim suigračima iz Barcelone. Dogovor između Suareza i Messija da se zajedno povuku također će vjerojatno biti postignut u Inter Miamiju.
Suarez (36) je ove sezone zabio 19 golova i 16 asistencija u 46 utakmica za Gremio. S trenutnom snagom Suareza, može se reći da uopće nije problem igrati u Major ligi. Uostalom, čak i ako Messi može igrati više utakmica sljedeće sezone, ako momčad želi postići dobre rezultate, ne može se osloniti samo na Messija. Dodavanje Suareza može pomoći Messiju da podijeli veliki dio ofenzivnog pritiska. Ipak, najviše se očekuje ponovni susret Messija i Suareza. Radujemo se što će nam nastaviti donositi još prekrasnih trenutaka.