Kategorije
Inter pobijedio Romu 1:0, Lukakuu izviždali navijači Intera
30 Oct

Inter pobijedio Romu 1:0, Lukakuu izviždali navijači Intera

U 10. kolu Serie A milanski Inter je na svom terenu svladao Romu s 1-0 uz jedini pogodak Thurama. Ipak, u fokusu ove utakmice bio je bivši igrač milanskog Intera Lukaku, koji je obukao AS Roma Dresovi Kompleti.
Iako je Mourinho isključen crvenim kartonom u 1-0 pobjedi Rome protiv Monze u 9. kolu te je bio suspendiran na jednu utakmicu i nije mogao zapovijedati na mjestu u ovom kolu, Roma je ipak zadala mnogo problema milanskom Interu. nevolja. Tek u 81. minuti utakmice zabio je Marcus Thuram. Prema statistici, Thuram je zabio 4 gola i dao 5 asistencija u svojih prvih 10 utakmica Serie A nakon što je obukao Inter Milan Nogometni Dres, a sudjelovao je u ukupno 9 golova. Njegova izvanredna igra brzo je stekla podršku mnogih navijača Inter Milana. Inter se nakon ove pobjede vratio na čelo ljestvice s 25 bodova, dok je Roma osma s 14 bodova.
No, kao bivši igrač milanskog Intera koji se vratio na stadion Meazza, Lukaku je postao fokus igre. Kako se navodi, navijači milanskog Intera Lukakuu su pripremili 40.000 zvižduka. Sve dok Lukaku dodiruje loptu, u publici će se čuti zvižduci koji će ometati Lukakua. I uspjeli su. Lukaku je bio potpuno izgubljen usred zviždanja navijača. Tijekom cijele utakmice Lukaku praktički nije predstavljao nikakvu prijetnju obrani milanskog Intera.