Kategorije
Je li moguće da bi De Gea ponovno obukao dres Manchester Uniteda?
28 Oct

Je li moguće da bi De Gea ponovno obukao dres Manchester Uniteda?

Prije tri mjeseca De Gei je istekao ugovor s Manchester Unitedom. Nakon dugih pregovora između dviju strana, De Gea je odbio značajno smanjenje plaće i odlučio napustiti Manchester United, gdje je igrao 12 godina. Nakon toga, trener Manchester Uniteda Ten Hag potpisao je ugovor s vratarom Intera Andreom Onanom za 47,1 milijun funti. De Gea, koji je napustio Manchester United, još uvijek je slobodan igrač i nije potpisao ni za jednu momčad.
Prije no što je obukao Manchester United Nogometni Dres, Onana je vrlo dobro igrao u milanskom Interu i može se reći da je dostigao standard najboljeg vratara svjetskog nogometa. Međutim, u nekoliko utakmica nakon što se pridružio Manchester Unitedu, Onana ne samo da nije pokazao svoje karakteristike, već je također razotkrio svoje nedostatke u vještinama na gol-liniji. Stoga je, uoči lošeg starta sezone, Onanin učinak kritiziran, a mnogi navijači Manchester Uniteda čak su pozvali De Geu da se vrati.
Nedavno su se pojavile glasine da Manchester United planira dati De Gei kratkoročni ugovor kako bi popunio upražnjeno mjesto Onane kada on sudjeluje na Afričkom kupu nacija do kraja ove sezone. I ova je glasina izazvala burnu pozornost i raspravu ljudi. Mnogi navijači smatraju kako je nemoguće da se De Gea vrati u Manchester United ako se radi samo o kratkoročnom ugovoru. Naravno, ako se De Gea stvarno može vratiti na temelju trenutne situacije u kojoj se nalazi Manchester United, to može značiti samo da on voli Manchester United i da voli ovaj Manchester United Dres Sa Vlastitim Imenom koji nosi 12 godina!