Kategorije
Kane postiže 17 golova u 11 utakmica, postavljajući rekord
13 Nov

Kane postiže 17 golova u 11 utakmica, postavljajući rekord

U 11. kolu Bundeslige Bayern je na domaćem terenu svladao novopečenog Heidenheima rezultatom 4-2. Kane je zabio dva puta u prvom poluvremenu, čime je nastavio osvježavati svoj strijelski rekord u FC Bayern München Nogometni Dres, sa 17 golova u 11 utakmica. Stvorio rekord po golovima u prvih 11 kola Bundeslige.
Kaneov dolazak i savršena igra dali su navijačima Bayerna pune očekivanja za budućnost momčadi. U utakmici protiv Heidenheima Kane je zabio dva puta te postigao svoj 16. i 17. gol ove sezone, srušivši rekord Bundeslige po broju golova u 11 kola. I premašio je ukupan broj golova koje je prošle sezone postigla Zlatna kopačka Bundeslige. Ostale su još 23 utakmice u ovoj sezoni. Nadam se da će Kane moći nastaviti održavati takav herojski učinak u budućim igrama i postići više slave.
Kane nikada nije osvojio naslov u Premier ligi tijekom svojih 12 godina u Tottenham Hotspur Dres, ali je ipak imao uspješnu karijeru. Iako je dolaskom u Bayern ove sezone već izgubio dva prvenstva, Kane još uvijek ima priliku nešto dobiti. Uostalom, ostalim je momčadima još uvijek teško održati visoku razinu u dugoj sezoni. Bayernova prednost u Bundesligi i dalje je vrlo očita. Naravno, ovo je izazov za Kanea. Ali kao jedan od najboljih napadača u nogometu, Kane zaslužuje naslov prvaka u bilo kojoj teškoj kategoriji! Nadam se da će Kane uspjeti!