Kategorije
Radujem se Haalandovom ranom povratku nakon ozljede
11 Dec

Radujem se Haalandovom ranom povratku nakon ozljede

U povratničkoj pobjedi Manchester Cityja protiv Lutona od 2-1, Haalandov izostanak izazvao je pažnju mnogih navijača. Izvještava se da se očekuje da će Haaland biti odsutan neko vrijeme zbog ozljede. Vijest o njegovoj ozljedi zabrinula je i brojne navijače. Uostalom, Haaland je patio od ozljeda dok je još nosio Borussia Dortmund Nogometni Dres. Nakon što se pridružio Manchester Cityju, Guardiola je bio posebno zabrinut za Haalandovo fizičko stanje, ali na kraju nije uspio izbjeći ozljede.
Haalandova važnost za Manchester City je neupitna. Budući da Haaland nije mogao obući Manchester City Dresovi Kompleti i natjecati se na terenu zbog ozljede, to je sigurno u određenoj mjeri utjecalo na napadački kraj Manchester Cityja. Ipak, Guardiola je nakon utakmice protiv Lutona izrazio zahvalnost za zamjenske igrače koji su odličnom igrom popunili upražnjeno mjesto nakon Haalandove ozljede. Ono što mnoge navijače Manchester Cityja čini sretnima je da je nakon razdoblja pada, Manchester City konačno došao do davno izgubljene pobjede.
U nedostatku Haalanda Manchester City je ipak pokazao veliku snagu. Golovima Silve i Grealisha, Manchester City je svladao Luton 2-1, prekinuvši prethodni niz od četiri utakmice bez pobjede. Naravno, navijači su izrazili zabrinutost i blagoslove zbog Haalandove ozljede. Ipak, nakon detaljnog pregleda i dijagnoze, Guardiola je rekao da Haalandova ozljeda nije ozbiljna i da nema prijeloma. Unatoč tome, Guardiola i dalje ima oprezan stav prema Haalandovoj ozljedi. Tim će procijeniti prije utakmice kako bi osigurao da Haalandovo fizičko stanje može zadovoljiti zahtjeve utakmice. Nadam se da će se brzo oporaviti i vratiti u igru.