Kategorije
Real Madrid javno odbija potpisati Mbappea
06 Nov

Real Madrid javno odbija potpisati Mbappea

Nedavno su službene društvene mreže kluba Real Madrid objavile da Real Madrid trenutno ne vodi pregovore o transferu s Mbappeom, te da nikada nisu ni kontaktirali s igračima Paris Saint-Germaina. Nakon objave ove vijesti konačno je došao kraj šuškanjima između Mbappea i Real Madrida. No, izazvala je i burne rasprave među navijačima. Uostalom, proteklih se sezona uvelike vjerovalo da će Real Madrid Nogometni Dres biti Mbappeov prvi izbor nakon odlaska iz Pariza.
Prošlog tjedna Real Madrid je produžio ugovor s Viniciusom i Rodrygom. Vinicius i Mbappe su na istoj poziciji u momčadi, a Viniciusovo produljenje ugovora također pokazuje da Real Madrid zasad više neće razmatrati Mbappea. A engleski veznjak Bellingham, koji je ovog ljeta obukao Real Madrid Dres Sa Vlastitim Imenom, korišten je kao ofenzivni vezni u Ancelottijevoj postavi. U kratkom je razdoblju Bellingham, koji se dobro pokazao, postao veznjak Real Madrida. Bitno postojanje. Dakle, Real Madrid uopće ne treba potpisati Mbappea.
Bellingham je osvojio Kopa Trophy na ovogodišnjoj ceremoniji Ballon d'Or. Bellinghamova ovosezonska izvedba također je dala veliko samopouzdanje Real Madridu. Real Madridu možda treba snažniji centar više od Mbappea, a Haaland je dobar izbor, a Haaland i Bellingham su nekad bili suigrači u Dortmundu. No, Manchester City se ne bi trebao lako odreći Haalanda.