Kategorije
Suarez je postigao hattrick u 19 minuta i pomogao momčadi da preokrene pobjedu
11 Nov

Suarez je postigao hattrick u 19 minuta i pomogao momčadi da preokrene pobjedu

U današnjoj utakmici brazilske lige Gremio je u gostima svladao Botafogo rezultatom 4-3. 36-godišnji Suarez, u Nogometni Dresovi s brojem 9, zabio je hat trick u 19 minuta, vodeći Gremio do super povratka nakon zaostatka od 1-3! Suarezova prekrasna igra i neprekidni napori momčadi Gremio donijeli su vrhunsku nogometnu gozbu svim navijačima!
Suarez je ove sezone nastupio 48 puta za Gremio, pridonijevši 23 gola i 16 asistencija! U dobrom stanju ponovno je pozvan u reprezentaciju. U ovoj utakmici Suarez je postigao tri uzastopna pogotka u 50., 53. i 69. minuti. Postao najveći doprinos pobjedi. Ova pobjeda nije samo pobjeda, već i savršena interpretacija čari momčadskog nogometa. Suarezov nastup uvijek će biti urezan u povijest nogometa, donoseći ljudima beskrajnu strast i lijepa sjećanja.
U srcima mnogih navijača Suarez je i dalje najjači broj 9 svjetskog nogometa. Kada je Suarez zamijenjen u 83. minuti, svi navijači Gremija izrazili su nezadovoljstvo njime i uzvikivali: "Ostani! Suarez!" Prema prethodnim izvješćima ESPN-a i drugih medija, Suarez će obući Inter Miami CF Dres 2024. i ponovno se udružiti s Messijem. Teško je zamisliti kakvu će vizualnu gozbu prirediti Suarez i Messi kada ponovno zaigraju rame uz rame.